Skip to content

A legszebb elismerés

Írta: Haas György, ekkor: 2011. 07. 22.

Magdolna napján, mielőtt felhívtam volna az ünnepeltet, én kaptam ajándékot kaptam tőle. – Egy levelet. A legszebb elismerést.

Szia, gyuridrága, képzeld, most ébredtem rá, mi is ez az egész.

A magam részéről, hogy sokkal lelkesebb vagyok, mert jobban illeszkedik hozzám így az íróműhely, azért is, mert bár sok munka, de több benne az itthoni íráselemzés, és ha találkozom is valakivel, az eljön hozzám a pasarétre, nem kell egész napos tréningeket tartanom még a vú szemináriumon felül, meg esténként csoportfoglalkozásokat, sokkal nehezebb marketinget, aggódni, hogy összejön-e a csoport, stb. és nagyon sikerszagú lett így, mert folyamatos jelentkezők lesznek, valaki végére ér a tanulásnak, de közben újak lépnek a helyére, tehát ez egy havi fix fizetésnek tűnik, hiszen ha valaki elköteleződik, akkor ez hónapokig tartó kapcsolat és biztos, hogy mindig többen lesznek.
Ez olyan munka, ami idősödve is simán végezhető, élvezetes és én is tanulok belőle.

A haasinno részéről meg most esett le a tantusz, hogy hogyan modell ez. Eddig azt hittem, ez úgy a haasinno része, hogy akikkel kapcsolatba kerülsz, azoknak kell könyv is a sikerhez, és lett egy alágazat, az íróműhely – persze lehet máshonnan is jelentkezni…

Most, hogy átalakult, látom, hogy ez egy haasinno-s elindítás, azaz én, mint ügyfél, kaptam egy lórúgást, sínre lettem téve. Vagyis ez így tényleg egy modell dolog, ha beindul, és főleg rendesen pénzt hoz, ez egy minta arra, hogy lát, így kell elindítani embereket.

Azt is értem, hogyan több pénz ez neked, mintha órapérért, vagy egy-egy nagyobb összegre szerződnél, hiszen ha sok embert elindítasz, a jogdíjak ketyegnek. Amúgy Lelkes Zoltán is hasonlót csinál.

De azért is nagyon tetszik, mert ha ezt csinálnád, az spirituális értelemben – mi is az én dolgom a földön? – is szerencsés, mert embereket segítesz boldogulni, megmutatni másoknak a tudásukat. és ehhez értesz is, tehát ez vagy te magad, nem csupán pénzkereset.

na megyek, tök jó ez az egész

És elindult a négy gyerekkel – a 16, 20, 33 és 35 éves lurkókkal – a Balatonra. Olyan singermagdisan. Köszönöm, drága exem.

Kommentelésre a Recommend funkció használatával van lehetőséged.