Skip to content

Sétálj velem

Írta: Haas György, ekkor: 2014. 08. 17.

Fél éve már, hogy nem írtam itt a Napkürtben. Az utcán csatangolok néha egyedül, de többnyire azokkal, akik arra kérnek, hogy sétáljak velük. Ezzel a városi serpasággal valóban hazaérkeztem. Legtöbbször a Sétálj velem facebook csoportban kapcsolódok azokhoz, akik kapcsolódnak hozzám. A posztjaim egy része meghívás – mert ebből születnek a séták és a hírlevélre való feliratkozások –, de a hozzá(m)fűződésekre adott válaszaimból és a rekommentekből olykor hosszabb beszélgetések is kialakulnak. Született egy névjegyem, sőt, egy honlapom is. Ez a sétálás az életemmé vált. Az életemmé, ami valóban az enyém, és amit nagyon szeretek.

 Augusztus második felébe léptünk. Ideje, hogy hírt adjak két csoportól, amiket szeptember második felében indítok.

 

Az elsőt társvezetőként jegyzem.

Ha úgy érzed, hogy a változáshoz erősebb impulzusokra van szükséged, mint a séták során benyomódó gombok;
ha úgy gondolod, hogy csak akkor jutsz előbbre, ha képes vagy kimozdulni a komfortzónádból;
ha ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, biztonságra van szükséged,

akkor lehet, hogy ehhez ez a csoport teremti meg  a teret a számodra.

Szeptember 20-21-ével kezdődően öt hónapon át öt hétvégét (szombat-vasárnapot) felölelő, kettős vezetésű zárt csoportot indítunk, amelyben mindenki a saját témáján dolgozik. Ezen a héten megkezdődtek a jelentkezőkkel az interjúk, azóta úgy érzem, hogy az utóbbi évek legerősebb, legmélyebb munkájának küszöbén állok.

Jelentkezési határidő: szeptember 8.

 

A másik csoportot egyedül tartom.

A Válás és újjászületés csoport szeptember 26-tól 29-ig tart, tehát négy napos, bentlakásos. Ennek a csoportnak akár a mottója is lehetne a 4╳4, a négyes ugyanis nemcsak a napok száma, hanem a létszámé is: négy nőnek, és négy férfinak szól a meghívásom: olyanoknak, akik a váláson (szétköltözésen) túl vannak, de az új egyensúlyi állapot megteremtésén még innen, és szívesen letennének valamivel többet annak a veszteségnek a súlyán, amit nem tudtak még eléggé feldolgozni. Te vagy az? Vagy lehet, hogy ismered azt, aki előbbre léphetne ezzel?

Melyikről csoportról kérsz bővebb információt a magad számára?
Melyikről érzed úgy, hogy megszólíthat valakit a környezetedből?
Köszönöm, ha megosztod vele/velük ezt a rövid első információt.

Ha kérdésed van, hívj a 30/658 5422 számon,
vagy írj a setaljvelem@setaljvelem.hu címre.

kör

Kommentelésre a Recommend funkció használatával van lehetőséged.