Skip to content

Gyógyító együtt-létek

Írta: Haas György, ekkor: 2014. 02. 26.

Nemrég összeállt, hogy egy éven belül milyen önismereti, személyiségfejlesztő, terápiás programokon készülök részt venni. Sokan azt tekintik hiteles ajánlónak, aki maga is azt (t)eszi, amit ajánl, úgyhogy a választottaimból összeszerkesztettem egy programétlapot. Elküldöm neked is, hátha akad köztük olyan, ami érdekel. Ha bármelyik megszólít közülük, jelöld meg, s küldök róla részletesebb tájékoztatót. (Ez a „jelölés” természetesen nem azt jelenti, hogy szándékodban áll részt venni, csak azt, hogy többet akarsz tudni róla.)

A programétlaphoz egy külön Google űrlapot szerkesztettem, így elég legyen csak a kíváncsiságodat felkeltő program melletti gombot megnyomnod. [No meg a végén persze az Elküld gombot is, különben nem kapom meg, hogy mit szeretnél. :)]

Ha ismersz olyanokat, akiket szintén érdekelhet legalább egy ezek közül, kérlek, küldd el nekik is ezt a levelet. Lehet, hogy jól jön nekik valamelyik csoport, amiről így szereznek tudomást.

Még valamit, mielőtt a linkre kattintanál.

Eredetileg ezt az űrlapot egy szűk csoport számára szerkesztettem. Február 15-én Évivel (dr. Ruczek Évával) tartottunk egy Életenergia és szexualitás című workshopot. 18 résztvevő volt velünk, az ő számukra állítottam össze a „Hogyan tovább?” étlapot. Aztán jutott eszembe, hogy másokat, s téged is érdekelhet valamelyik program. Az űrlapon menet közben nem változtathatok, ezért bennemaradt a végén két szöveges visszajelzésre váró szövegbox, ami a számodra nem mond semmit. Azokat egyszerűen ugord át. Ezzel szemben az elején a név és email cím megadása mindenképp szükséges, ezek nélkül nem tudom, hogy kinek küldjek mit és hová :).

Ha kérdésed van, hívj a 20/822 8221 számon.

Lehet, hogy találkozunk valamelyik rendezvényen?

Akár így lesz, akár nem, szeretettel gondolok rád.

Ez itt az étlap, kattints rá!

menu

Kommentelésre a Recommend funkció használatával van lehetőséged.