Skip to content

Gyanúsítható nyomozók

Írta: Haas György, ekkor: 2010. 11. 25.

Holnap (pénteken) lesz két hete, hogy az utolsó hírlevelet küldtem. Úgy készültem, hogy ismét „dupla számot” küldök, de történt valami, ami még sürgősebb, mint a hírek és események áttekintése. Két nappal ezelőtt a Fővárosi Bíróság elutasította Geréb Ágnes és védője fellebbezését, így a Pesti Központi Kerületi Bíróság által elrendelt előzetes letartóztatás jogerőssé vált. Tovább>>

A hír másnapján a dr. Geréb Ágnes kiszabadulásáért küzdő csoport aktivistái elhatározták, hogy folyamatos jelenlétükkel fognak demonstrálni a Legfelsőbb Bíróság és a Legfőbb Ügyészség épülete előtt addig, amíg nem látják biztosítottnak dr. Geréb Ágnes és bábatársai jogszerű eljárásban való megítélését. A felhívás, amely a nyomozó hatóság egyes tagjainak bűncselekménnyel való gyanúsíthatóságát is kimondja, itt olvasható:

Felhívás

Egyetértve a felhívásban megfogalmazottakkal csatlakozok hozzá, egyben kérek mindenkit, aki olvassa ezt a hírlevelet és egyetért a felhívásban megfogalmazottakkal − vagy ismer olyanokat, akikről úgy gondolja, hogy egyetértenek −, hogy küldje tovább a lehető legtöbb csatlakozónak vagy továbbításban közreműködő szimpatizánsnak. Köszönöm.

A hírek és események szokásos áttekintését, csak néhány nap múlva tudom elküldeni, addig türelmeteket kérem. Azokról sem feledkeztem el, akik az Első Szülői Értekezleten jelezték, hogy szívesen működnek közre az otthonszülés honlapjának felújításában és bővítésében. A következő hírlevél megjelenését követő héten őket is megkeresem.

Kommentelésre a Recommend funkció használatával van lehetőséged.