Skip to content

Kapcsolatban–kapcsolódva

Írta: Haas György, ekkor: 2011. 09. 19.

Levelet kaptam Laurától. Párkapcsolati tréningre hívja benne azokat, akiket megérint a hívása. Soha nem gondoltam volna, hogy mennyit tanulhat az ember a saját lányától. Legalább is én – tőle. Közreadom a levelét.

Drága Barátaim,

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy október végén Budapesten tartok tréninget. Ezen a hétvégén a párkapcsolataink lesznek a fókuszban.

Szeretjük egymást, és mégis egymásnak feszülünk. Olykor kiabálva, máskor csak némán. Van, hogy szeretettel és van, hogy érzelmektől mentesen. Néha taktikázunk és sokszor csak belefáradtan mondjuk a magunkét. Néha csak a fájdalom beszél belőlünk, van, hogy a harag, a meggyőződés vagy a félelem. Nem halljuk egymást, pedig fontos lenne. Már azzal sem vagyunk tisztába, hogy nekünk mire lenne szükségünk, pedig ha tudnánk, talán könnyebb lenne találkozni akár magunkkal, akár a másikkal, akár magunkban a másikkal…

Levelemmel egy olyan hétvégére invitállak ahol ezt az utat keressük, ahol találkozhatunk, és ha rá-rá bukkanunk, kis sétát tehetünk rajta.

Számíthatsz sok gyakorlásra (emk), sírásra, nevetésre. Számíthatsz rám és arra, hogy mindent elkövetek annak érdekében, hogy megteremtsem a biztonságos, intim, befogadó légkört, amiben bármi megtörténhet. Számíthatsz arra, hogy annyit kapsz a hétvégétől, amennyit bele teszel, vagyis amennyire engeded magad, annyira jutsz mélyre.

Ha a pároddal jössz, az örömforrás lehetőségén túl hasznos is, de kicsit sem kötelező párosan jönni, sőt párban élni se kötelező a részvételhez.

Fel szeretném rá hívni a figyelmed, hogy most sem korhoz kötött a részvétel, és mint ez máskor is elő szokott fordulni a tréningeimen, most is lehetséges, hogy a legfiatalabb korosztály képviselői is felbukkannak (köztük az én gyermekeim is). Ha ez a gondolat Benned zavarodottságot (vagy egyéb intenzív érzést) ébreszt, akkor még jobban ajánlom a részvételt :D. Tréningeimen a gyerekek zajlása a lélegzéshez hasonlítható. Van. Néha hangos, máskor csendes… ha persze bármi zavar, szólhatsz, és persze hát minden a folyamat része.

Időpont: október 29-30.

Szombaton reggel 9-kor kezdünk, és 17 óráig leszünk. Vasárnap 9-től 14 óráig.

Helyszín: Napvilág Születésház, Budapest, XII.kerület, Alma utca 1.

Megközelíthető a 128-as és a 129-es busszal a Moszkva térről (illetve a buszok másik végállomásaitól kiindulóan is), az Alma utcához eső megálló neve: Érsebészeti Klinika. Bejárat a Gaál József utca felől.

A ház mindkét oldalán fizető parkoló van, de a Határőr úton a parkolás ingyenes!

A minimum csoportlétszám 8 a maximum 16 fő.

A tréning ára 14500 forint, pároknak 22000 forint.

Jelentkezni e-mailben tudsz, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Gulyás Kinga barátnőmmel, aki segít nekem a csoport szervezésében. Elérhetőségei: gulyas.kinga@gmail.com, +3620/430-7010. Természetesen nekem is írhatsz, ha úgy gondolod, én vagyok a megfelelő személy kérdéseid megválaszolására. Ha az időpont nem megfelelő számodra, de szeretnél részt venni egy ilyen tréningen, kérlek azt is jelezd Kingának.

Kérlek, hozz kényelmes öltözéket, ételt (esetleg olyat, amit másokkal is szívesen megosztasz, és ha lesz elég érdeklődés, csaphatunk közös ebédelést), italt és légy pontos.

Ha szeretnél eljönni a tréningre, de a pillanatnyi anyagi helyzeted úgy gondolod nem engedné, kérlek vedd fel velem vagy Kingával a kapcsolatot és biztosan találunk rá megoldást, hogy velünk lehess.

Nagyon várom a találkozást Veled, Veletek.

Gyönyörű őszi napokat kívánok addig is mindenkinek,

haaslaura

ps.: ha esetleg továbbítod másoknak, akiket érdekelhet ez a lehetőség, azt külön köszönöm.

Kommentelésre a Recommend funkció használatával van lehetőséged.