Skip to content

Születésnap előestéjén

Írta: Haas György, ekkor: 2010. 12. 19.
Gyűlnek a cikkek, amikből egy csokrot még az ünnep előtt szeretnék kiküldeni, de jó lenne ezt a holnapi születésnapi éneklésen készült képekkel megtenni. Talán közvetlenül az ünnep előtt. Most az a fontos, hogy sokan legyünk holnap. De az is, hogy azok legyünk ott, akik teljes szívvel… Úgy döntöttem, hogy aranyvasárnap estéjén – emlékeztetőképpen is – még egyszer körbeküldöm az erről szóló felhívást.

Sokan úgy gondolják, hogy a falak vastagok, a cella mélyen bent van… – Ági úgyse hallja… Ági lányának mai levele azonban még a kétkedőkben is reményt ébreszthet:

„Ági nagyon izgatottan várja az éneklést, készül rá, benyújtott egy kérvényt a börtönparancsnoknak, hogy olyan helyen lehessen, ahol hallhatja. Gyertek sokan, legyünk hangosak!” – írja Herner Dorka.

Az Alternatal oldalán megjelent levél sok fontos információt, felhívást tartalmaz azok számára, akik nemcsak olvasóként, hanem közreműködőként is szeretnék segíteni az ügyet – és a születésnapi énekléssel kapcsolatos tudnivalókat is teljeskörűen tartalmazza. A legjobb tehát, ha hírlevélként most az ő üzenetét továbbítom teljes terjedelmében. Íme:

Ági születésnapja és egyéb nagyon fontos információk

Még egy filmet ajánlok azoknak, akiknek van 10 percük rá.

Bár az illetékesek áprilisra ígérik a törvényi szabályozást az otthonszülésről, vannak, akiknek április már késő. Ők nem tudnak várni, ők hamarosan szülnek. Várandós anyák vallanak a kisfilmben. Moratóriumot a bábák zaklatására. Emberi jogokat most.

Nem tudnak várni

Találkozunk holnap személyesen, vagy a következő napokban a képekkel kiegészített hírlevél hasábjain.

Haas György

Kommentelésre a Recommend funkció használatával van lehetőséged.